Jong als bedrijf, rijk aan ervaring


 


Ook uitvoeringsplannen

We kijken bij de engineering verder dan alleen de aluminium draagstructuur. Zo tekenen we ook de volledige gevelbekleding uit, zodat deze panelen op maat gezaagd en gecodeerd kunnen worden.

Naast het leveren van een kant-en-klaar bouwpakket voor de aluminium draagstructuur voorzien we het montagebedrijf van de nodige montage- en detailtekeningen voor de volledig gevelbekleding.Waarom geventileerde gevelbouw?

Geventileerde gevelbekleding wordt met behulp van een draagstructuur aan het binnenspouwblad of de bouwmuren van een gebouw bevestigd. Geventileerde gevelbouw bevordert het verdampen van het condensatievocht uit de muurspouw. Daardoor blijft de isolatie altijd droog, wat de isolatiewaarde van het gebouw sterk verhoogt. Daarnaast drogen de gevelplaten sneller op, wat leidt tot minder vuilafzetting en minder onderhoudskosten.Waarom een draagstructuur in aluminium?

Aluminium is een uitermate geschikt materiaal voor deze achterliggende draagstructuur, opgebouwd uit verticale en meestal ook horizontale liggers. Zo is aluminium bijzonder licht, maar toch heel stevig. Het leent zich dankzij het lage gewicht uitstekend voor renovatieprojecten.

De  aluminium draagstructuren van Lomax Systems zijn bovendien uiterst milieuvriendelijk. Het aluminium wordt grotendeels uit gerecycled aluminium vervaardigd.  Bovendien verwachten wij van onze leveranciers dat ze op een milieuvriendelijke manier het aluminium produceren.  Na afbraak kan het aluminium opnieuw volledig gerecycleerd worden voor nieuwe toepassingen.